Selecteer een pagina

Afscheidskamers

Afscheid nemen is eigenlijk een afspiegeling van het karakter van de overledene, was hij of zij altijd in voor een feestje? Waren er altijd ambitieuze plannen? Of was er een hobby niet gek genoeg? Vaak zie je bij een opbaring deze karakter eigenschappen niet terugkomen terwijl deze herinneringen er vaak wel zijn.

In het rouwcentrum Slochteren heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw naasten. Zo bepaalt u zelf wanneer en hoe lang u afscheid wilt nemen.

Niets is te gek om u een waardig afscheid te geven. Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken.

24 uurs mogelijkheden

Uit ervaring weten wij dat het erg belangrijk is dat dierbaren afscheid kunnen nemen op elk gewenst moment en tijdstip. Dit kan bij ons gedurende de hele opbaring, ongeacht het aantal dagen dat dit duurt.

 

Thema’s

Ons doel is om samen met u een uitvaart te organiseren die helemaal past bij uw wensen en die van uw dierbare. Daar hoort ook een bepaald gevoel en sfeer bij. Door de afscheidkamers naar uw smaak en wensen in te richten kunnen we er voor zorgen dat het persoonlijke gevoel sterk aanwezig is in periode voor en tijdens de uitvaart. Heeft u specifieke wensen? Schroom dan niet en vraag ons, wij zullen alles in het werk stellen om deze wensen te realiseren.

Privacy

8 + 4 =

Adres

Hoofdweg 250

9621 AS Slochteren (GR)

06-37009927

info@uitvaartcentrumslochteren.nl